El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Cúpula de la Parròquia de Sant Andreu / DGM

Sant Andreu, el segon districte on més puja el preu de l’habitatge

Societat

Nou any sense tocar sostre. El preu de compra de l’habitatge de segona mà no deixa de pujar. Tot i la treva que va donar el passat mes de desembre, cal tenir en compte que l’increment anual respecte al mateix febrer del 2017 ha arribat al 14%, dada que situa a Sant Andreu com el segon Districte de Barcelona on més ha crescut el valor dels habitatges, segons un estudi d’Habitaclia.

 

En aquest sentit, el preu del metre quadrat aquest darrer mes ja s’ha situat en els 3.245 euros. Una xifra que per trobar un símil cal anar fins a l’època precrisi del totxo. En total, a hores d’escriure aquest article hi ha 667 pisos de segona mà amb el cartell d”en venda’ en el mateix portal, dels quals 282 estan situats a Sant Andreu de Palomar. En aquest sentit, només el 2% se situa per sota dels 100.000 euros.

La pujada del 14% a Sant Andreu contrasta amb el percentatge de la ciutat de Barcelona, on el preu l’habitatge ha crescut gairebé tres vegades menys (un 4,9%). Pel que fa a la resta de districtes, només Gràcia supera la tendència a l’alça de Sant Andreu (amb un repunt del 18%), mentre que al nostre territori el segueix de prop Sants-Montjuïc (13,8%) i Nou Barris (10,8%). A l’altre extrem se situa l’Eixample (+2,2%), Les Corts (+1,6%) i Sant Martí (-0,2%).

Tags:

1 Comentari

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt