El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Mercat de Sant Andreu / JOSÉ NAVARRETE - COLECCIONISTAS DE MOMENTOS

Ja hi ha data per l’enderroc del Mercat de Sant Andreu

Societat

Tal com ha informat en el darrer ple de Sant Andreu el conseller tècnic del Districte, Gerard Sentís, el Mercat de Sant Andreu serà enderrocat a mitjans del mes de juliol i les obres tindran una durada prevista de quatre mesos. A més, per tal que tots els veïns de la plaça del Mercadal restin assabentats, el Districte els convocarà en una reunió per explicar en detall el calendari d’actuacions.

 

Per què fins al mes de juliol? Segons Sentís, aquest mateix mes de març s’està redactant el projecte d’enderroc que necessitarà l’aprovació dels serveis tècnics del Districte cap al maig. Al mateix temps s’avançarà en la licitació, la qual es durà a terme durant la primera quinzena de juny per tal que s’adjudiquin les obres a principis de juliol.

Encara que es volgués accelerar l’enderroc des del Districte, aquest tampoc seria possible, ja que encara s’està adequant el projecte del nou mercat. Entre els elements amb els que treballa aquesta revisió, s’està mirant  com suprimir els contenidors d’escombraries a les voltes, fer més permeable el bar amb l’entorn i ajustar les mides de la coberta. Ítems a revisar pels quals es necessita tenir els elements originals de l’estructura. Un esquelet que quedarà aproximadament així. 

Per últim, el Govern s’ha compromès a “estudiar de la mà de veïns i veïnes la possibilitat de dignificar l‘antic refugi antiaeri, el 439, situat sota els porxos de la plaça.

Fotografia | Mercat de Sant Andreu, ara ja tancat / JOSÉ NAVARRETE – COLECCIONISTAS DE MOMENTOS

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt