El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Els ascensors de Sant Andreu Comtal, durant la seva instal·lació / DGM

Així justifica Adif els retards que pateixen els ascensors de Comtal

Societat

Tal com va avançar L’Exprés de Sant Andreu el passat mes d’octubre, l’estació de Sant Andreu Comtal comptarà amb dos nous ascensors que donaran accessibilitat a les andanes. Ara bé, si en un principi l’empresa pública tenia previst tenir-los operatius pel passat mes de desembre (tal com va confirmar a aquest mitjà de comunicació), actualment els elevadors resten allà muntats, però tancats i sense prestar servei.

 

Quin és el motiu? Segons han assenyalat fonts d’Adif a L’Exprés, el retard es deu a “afectacions climatològiques”. O dit d’una altra manera, el mal temps ha impossibilitat la seva posada en marxa. A més, les mateixes fonts han revelat que els dos aparells encara han de superar el tràmit administratiu per la seva legalització. Un aspecte burocràtic, però, que no impedirà la seva posada en marxa “en els propers dies”, asseguren”. “Està al caure”, afegeixen sense concretar dates.

Pel que fa a les entitats veïnals, si bé algunes d’elles sempre han temut que els ascensors serveixin com a justificació per deixar in eternum les obres de la nova estació, des d’Adif asseguren que els ascensors són “provisionals” i que tenen la intenció de donar cobertura d’accés a l’estació fins que s’enllesteixin les obres. En aquest sentit, l’empresa ja ha anunciat que rescindirà els contractes amb les empreses investigades per corrupció i que en breus tornarà a licitar les obres.

Els ascensors de Sant Andreu Comtal, durant la seva instal·lació / DGM
Els ascensors de Sant Andreu Comtal, durant la seva instal·lació / DGM

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt