El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Laia Ortiz rebutja convidar l’obra ‘Presos Polítics’

Cultura

La Fabra i Coats no acollirà l’obra ‘Presos Polítics‘. Així ho ha decidit el Govern del Districte encapçalat per Laia Ortiz, després que la CUP – Capgirem Barcelona presentés un prec al darrer ple de l’Ajuntament on demanava posar a disposició de l’artista la Fabra i Coats, per tal que el recinte acollís l’obra censurada a ARCO.

 

Tal com ha argumentat el conseller cupaire, Ivan Altimira, la voluntat d’oferir el recinte fabril seria més aviat “simbòlica”. “Estaria bé que Districte i Fàbrica de Creació, com a exemple contra la censura, obrissin les seves portes a l’obra”. Si més no, el prec no ha sigut acceptat pel Govern.

Segons ha argumentat el conseller de cultura, Felipe López-Aranguren, “se’ns ha avançat el CCCB, que ha signat un acord amb el propietari, [Santiago Sierra], per exposar-lo”. A més, tal com ha afegit, “seria una mica redundant” obrir les portes de la Coats a l’obra, ja que al seu parer el fet que el CCCB aculli la peça “demostra que l’Ajuntament [ja] està en contra de la censura“.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt