El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Un cotxe xoca contra una moto a Torras i Bages

Societat

Aquest dimecres a les 22 hores aproximadament un cotxe ha xocat contra una moto al passeig de Torras i Bages, cantonada Joan Torras. Els fets s’han produït a la confluència de les dues vies, just en el punt en què els cotxes que van direcció Trinitat giren per pujar pel carrer de Joan Torras.

 

Tal com s’ha pogut veure en l’escenari de l’incident, el cotxe, un Audi de color blanc i pràcticament nou, ha picat amb una de les cantonades davanteres contra una moto que anava en sentit Barcelona. Pel punt on es trobaven les restes de la moto, tot apunta al fet que el xoc s’ha produït per culpa d’una invasió del cotxe blanc del sentit contrari de Torras i Bages (per on venia la moto). Si més no, els especialistes encara han de confirmar aquestes dades.

Si bé el conductor del vehicle ha sortit il·lès, en el cas de la moto els dos viatgers presentaven una tipologia de ferides diferent. Mentre que un jove ha resultat ferit lleu, la seva acompanyant ha precisat d’ajuda sanitària, després de resultar-li impossible moure’s de l’asfalt. Les primeres dotacions en arribar han sigut una patrulla dels Mossos d’Esquadra i posteriorment una segona de la Guàrdia Urbana.

Fotografia | La moto ha sortit disparada fins just a tocar el quiosc de l’ONCE / DGM

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt