El diari independent de Sant Andreu de Palomar

tren sant andreu comtal / DGM

Desconvocada la vaga de maquinistes de Renfe

Societat

Tal com ha comunicat el Sindicat Espanyol de Maquinistes i Ajudants Ferroviaris (Semaf), la vaga de sis dies que havia de començar demà a Renfe ha quedat desconvocada. El motiu ha sigut l’acord al qual han arribat treballadors i empresa, després que aquesta mogués fitxa per contractar més personal i així nodrir la plantilla de més efectius.

Anunci Das Gestoria
 

Segons Semaf, “les nostres reivindicacions han tingut efecte i hem aconseguit, com primer resultat, la contractació de personal ja format, essent aquest la principal motivació de la convocatòria de vaga”. En aquest sentit, els maquinistes tenien previst dur a terme aturades els dies 2, 9, 11, 12, 13 i 14 de març. Dies en els quals ara la prestació del servei a les estacions de Sant Andreu Comtal i Sant Andreu Arenal passarà a ser l’habitual.

Avui, si més no, s’han registrat a primera hora del matí retards de mitja hora a la línia R2 i als trens Regionals per culpa d’una avaria als senyals de l’estació del Passeig de Gràcia. Segons fonts d’Adif, l’afectació s’ha produït entre les 6 i les 6:55 hores del matí. Per aquest motiu, alguns combois han sigut desviats per la Plaça de Catalunya.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt