El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Màcara de Carnaval / ROMAIN PONTIDA

Així serà la Rua de Carnaval de Sant Andreu

Cultura

Nou any de disbauxa, nou any de Carnaval a Sant Andreu de Palomar. A diferència de la resta de nuclis urbans veïns, en el cas de Sant Andreu la rua de Carnestoltes se celebrarà aquest diumenge 11 de febrer. Un esdeveniment que pretén omplir els carrers de música, ball i color.

 

Per donar oportunitat a tots els interessats a participar fins a l’últim moment, les inscripcions per participar s’efectuaran una hora abans de l’inici del comici festiu. És a dir, entre les 10 hores fins a les 11 hores. Serà a partir d’aquest moment en que la Mega Pubilla doni el tret de sortida a la festa i els 100 quilos de confeti omplin de colors els eixos vertebrals de Sant Andreu.

En aquest sentit, cal destacar que el seguici baixarà des de l’alçada de Concepció Arenal tota la rambla de Fabra i Puig, girarà pel carrer Gran de Sant Andreu i tornarà a baixar pel carrer de Joan Torras. Un cop arribats al passeig de Torras i Bages, les comparses es dirigiran fins a la plaça de Can Fabra, on el jurat llegirà el veredicte i entregarà els premis als quatre millors conjunts d’enguany.

En aquest sentit, destacar que el jurat estarà format pel president de l’Eix, Pròpser Puig, un membre de la Comissió de Festes de Sant Andreu de Palomar, la gerent del Districte, Carmen Turegano i una darrera entitat andreuenca, els quals premiaran la millor comparsa infantil, la millor comparsa d’adults, la millor comparsa en què participi alguna entitat i la millor disfressa espontània.

Recorregut de la Rua / ORGANITZACIÓ
Recorregut de la Rua / ORGANITZACIÓ

L’edició d’enguany serà la número 14 del Carnaval andreuenc i estarà organitzada tant per l‘Eix Comercial com per la Comissió de Festes de Sant Andreu de Palomar. Cal destacar que amb motiu de l’itinerari, el trànsit per Sant Andreu de Palomar es veurà alterat al llarg de gairebé tot el matí. L’any passat van arribar a participar una quarantena de comparses només a Sant Andreu de Palomar.

Fotografia | Màcara de Carnaval / ROMAIN PONTIDA

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt