El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Carnaval a Sant Andreu / L'Eix Comercial de Sant Andreu

Milers d’andreuencs es disfressen per Carnaval

Societat

Aquest diumenge 11 de febrer s’ha celebrat la 14a edició de la Rua de Carnaval de Sant Andreu. L’esdeveniment, organitzat per l’Eix Comercial de Sant Andreu i la Comissió de Festes de Sant Andreu de Palomar, ha comptat amb la participació de més d’un miler de persones disfressades, les quals s’han repartit en un total de 43 comparses que han desfilat per tota la rambla de Fabra i Puig i el carrer Gran, entre altres artèries del nucli urbà.

 

Tal com ha valorat l’Eix Comercial des dels seus canals socials, aquesta ha sigut “una de les millors rues de Carnaval de Barcelona” i ha donat les gràcies a tots els participants, així com als voluntaris i personal que d’alguna manera o altra han fet possible aquesta jornada de disbauxa.

Els premis a les millors comparses han sigut atorgats pel jurat, format per la regidora del Districte, Laia Ortiz, així com representants de la Comissió de Festes, l’Eix i una segona entitat andreuenca, segons ha comunicat l’associació de botiguers. A més, la festa també ha comptat amb la presència de la vedette còmica La Mega Pubilla, encarnada per Maria Lluïsa Bastarda.

A qui han premiat? Per millor comparsa infantil, a l’AMPA del CEIP Mestre Gibert; per millor comparsa d’adults al conjunt que representava ‘Alice i Wonderland‘, la millor entitat ha sigut La Satànica de Sant Andreu i el guardó de millor grup ha recaigut sobre els Gegants de la Trinitat Vella.

Fotografia | Una de les comparses desfilant pel carrer Gran de Sant Andreu / L’EIX

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt