El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Els Tres Tombs Infernals més radiofònics que mai

Societat

Un any més, La Satànica de Sant Andreu presentarà uns nous Tres Tombs Infernals carregats de sorpreses i novetats. Enguany, la colla ambientarà el clàssic relat en una emissora de ràdio, on un jove periodista Sant Antoni (interpretat per Oriol Riera), lluitarà contra les temptacions que li llenci Satanàs (Ferran Fleta).

 

Novament s’espera que l’espectacle torni a estar carregat de música, llum i pólvora. De fet, aquest darrer element serà el protagonista en la part final de l’espectacle, quan Satanàs ordeni als seus diablons cremar tot Sant Andreu de Palomar amb el foc de l’infern. En aquest sentit, s’ha de destacar que, amb la intenció d’apropar-se més que mai als Tres Tombs tradicionals, els diables aniran acompanyats de bestiari festiu.

En total, quatre colles convidades cediran les seves bèsties infernals per l’espectacle, i una cinquena colla veïna aportarà els seus diables. En total, s’espera que siguin més de 25 els diablons els que facin els tres tombs a la plaça de Can Fabra carregats de foc (però per un itinerari limitat per no cremar al públic). “La idea és que ho pugui veure tothom millor; s’habilitarà un espai perquè no es cremi a la gent”, ha explicat el cap de colla de La Satànica, Adrià Esteve, a L’Exprés de Sant Andreu.

El Correfoc dels Tres Tombs Infernals del 2017 / DGM
El Correfoc dels Tres Tombs Infernals del 2017 / DGM

Entre les novetats d’aquesta edició, també s’ha de destacar una superestructura com a sostre, que més enllà de servir per aguantar les carretilles de foc, també serà la plataforma des d’on s’enlairarà més material pirotècnic. Per últim, l’organització espera que el temps respecti l’espectacle, després que els mapes no s’acabin de posar d’acord sobre les probabilitats de pluja cap a les 20:30 hores de dissabte. La darrera vegada que van haver precipitacions, els Tres Tombs Infernals es van haver d’anul·lar i no es van emplaçar a cap altre dia.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt