El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Detall dels finestrals de la Fàbrica de Creació / ARXIU

En marxa la Fàbrica dels Reis d’Orient

Societat

Aquest dimecres ales 17 hores la Fabra i Coats obrirà les portes al món màgic de la Fàbrica dels Reis d’Orient. Un esdeveniment que ja s’ha fet lloc entre els imprescindibles de tota Barcelona i que edició rere edició desperta més il·lusions entre la canalla.

 

Tal com han comunicat els responsables, les màquines ja estan a punt per posar-se en marxa amb els seus corresponents treballadors, els quals ja estan als seus llocs per a aquests últims dies tan especials abans de la nit màgica de Reis. Novament, les famílies es podran endinsar en un recorregut farcit de sorpreses en el qual veuran de primera mà com s’organitzen els milers de cartes i regals que els Reis d’Orient repartiran per la ciutat durant la matinada del 5 de gener.

De fet, els més petits podran lliurar les cartes a l’Oficina Central de Correus per veure com els treballadors organitzen tota la informació per transformar els desitjos dels infants en regals. Si més no, caldrà que tots plegats es carreguin de paciència per realitzar l’habitual i llarga cua que habitualment sobresurt pel carrer de Sant Adrià.

Enguany, l’espectacle comptarà amb novetats escèniques: a partir de l’entrada hi haurà els “Col•leccionistes de somnis”, que coneixen tots els secrets i desitjos dels nens i nenes de la ciutat. També a l’entrada de l’oficina de correus, hi actuarà “l’Endeví”, un personatge enigmàtic que endevinarà el contingut de les cartes sense obrir-les. I dins de l’oficina encara, el “Recollidor dels desitjos oblidats” atraparà els desigs que les nenes i nens hagin oblidat d’escriure a les cartes, i s’hi podrà trobar “l’Home de la memòria infinita” i la “Cartògrafa xerrameca”. A més dels oficinistes, que recolliran les cartes, i la “Màquina de control”, que controla que tot funcioni a la Fàbrica de Joguines dels Reis d’Orient.

Per últim, destacar que l’experiència està adreçada a tot tipus de públic, especialment el familiar, i convertirà el Nadal en una festa única. Una festa la qual es recomana visitar ben d’hora per poder accedir, ja que l’organització es reserva el dret de tancament en base als càlculs horaris; l’aforament és limitat. En cas de persones amb necessitats especials, els responsables recomanen adreçar-se a l’organització. Per últim, es recomana utilitzar el transport públic per evitar dificultats amb l’aparcament.

En aquest sentit, s’ha de destacar que el recinte fabril s’omplirà de regals i colors des d’aquest dimecres 27 de desembre i funcionarà els propers 28, 29 i 30 de desembre, i l’1, 2, 3 i 4 de gener, entre les 17 i les 21 hores.

Fotografia | AJUNTAMENT DE BARCELONA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt