El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Primitiva cau en un estanc de Sant Andreu

Societat

La sort torna a somriure al carrer de Concepció Arenal. Després que el 2n premi de la Loteria de Nadal esquitxés l’administració de loteries 210 que hi ha entre Llenguadoc i Vallès, aquest diumenge un veí o veïna ha sigut premiat amb 1.541.980 euros després d’encertar la combinació de sis números de la Primitiva, celebrada la passada nit de dissabte.

 

Segons ha informat Loteries i Apostes de l’Estat, la butlleta guanyadora va ser validat en l’estanc situat en el número 129 del carrer de Concepció Arenal, situat entre Felip Bertran i Güell i Cardenal Tedeschini. La combinació guanyadora va ser la conformada pels números: 4-24-26-30-39, complementari el 6 i reintegrament el 4.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt