El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Canvis en la circulació de trens per Sant Andreu Arenal

Societat

Renfe Rodalies ha reajustat la circulació de combois per Sant Andreu Arenal des del passat 23 de desembre, amb motiu de les festes de Nadal. Per aquest motiu, la línia R7 (Barcelona Sant Andreu Arenal – Cerdanyola UAB) ha deixat de prestar servei fins al proper 7 de gener, a causa de la caiguda en picat de la demanda.

 

La decisió no és excepcional, ja que per aquestes dates el nombre d’usuaris habituals de la línia no agafen el tren, ja que la majoria el fan servir per apropar-se fins a la Universitat Autònoma de Barcelona. Per aquest motiu, tres trens que tenien com a final del trajecte Cerdanyola UAB, ara finalitzaran el seu recorregut a l’estació andreuenca.

En paral·lel, s’ha de recordar que el proper 31 de desembre el servei de trens de Rodalies finalitzarà amb el seu horari habitual. Per tant, no hi haurà servei nocturn de cap d’any. Els únics transports públics disponibles per desplaçar-se seran el metro, el tram i els busos nocturns urbans i interurbans.

Fotografia | José María Ballesteros – FLICKR

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt