El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Drogues per la dreta Meridiana

“Drogues per la dreta”

Societat

Aquest dijous en un dels cartells electrònics de l’avinguda Meridiana al seu pas per Sant Andreu es podia llegir “Drogues per la dreta”. Un missatge que no ha trigat a fer-se viral a les xarxes socials i que ha obligat al Servei Català de Trànsit a donar les pertinents explicacions.

Banner Ajuntament 300x250
 

Segons l’organisme, es va tractar d’un error informàtic. Tal com van assenyalar en un tuit, “ha estat una avaria del panell, en el que s’han barrejat els missatges “Drogues + conducció = accident” i “Circuli per la dreta”. Tot i això, la fotografia ja ha corregut com la pólvora i s’ha convertit en una de les imatges més comentades en les darreres hores:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt