El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Cartell de Prostíbulo Poético, grup que va oferir el seu espectacle a l'escenari de les Avantguardes Escèniques Moritz del Palo Alto Market Fest

Els hipsters omplen la Fabra & Coats amb el Palo Alto Market

Cultura

La Fabra & Coats ha penjat aquests divendres, dissabte i diumenge el cartell de ‘sold out’ amb la celebració del Palo Alto Market. L’esdeveniment, en el que s’han donat cita els hipsters de mitja Catalunya, ha venut totes les entrades. Fins a 3.500 moderns s’han trobat a diari en el recinte fabril. És a dir, més de 10.000 al llarg de tot el cap de setmana.

 

Aquesta ha sigut l’edició del mercat retro i vintage en el qual el públic ha hagut de desemborsar més diners per poder accedir. L’entrada a la taquilla virtual costava 7 euros, mentre que a la porta de la Coats el tiquet s’havia d’adquirir per 9 euros. Uns preus que no han sigut impediment per congregar a les més de 10.000 persones al llarg de tot el cap de setmana.

Les persones que s’han acostat fins a l’esdeveniment han pogut gaudir de tot un cartell carregat de propostes musicals alternatives. Artistes (des)coneguts que han marcat l’atmosfera sonora de l’espai amb les seves avantguardes musicals i escèniques. Pels tres escenaris que s’havien muntat: l’Aperol Non Stop Music, el Moritz Vanguardias Escénicas i el Corner Music, han desfilat creadors com La Veronal, Suzanna, Tonia Richardson o Sara Pi.

El mercat tampoc ha volgut perdre l’essència de les paradetes vintage. Pràcticament dos centenars d’expositors han ofert els seus productes marcats per l’essència retro i la moda de dècades passades. A més, per tal d’aprofitar tot el dia (sobretot després d’haver pagat l’entrada), l’organització també ha preparat dues zones anomenades ‘Gorumet Street Food’ i ‘Menú Degustación’ amb desenes de ‘Food Trucks’. Caravanes vintage des d’on els restauradors oferien tot tipus de productes ecològics, sostenibles i vegans.

Fotografia | Cartell de Prostíbulo Poético, grup que va oferir el seu espectacle a l’escenari de les Avantguardes Escèniques Moritz del Palo Alto Market Fest

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt