El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Partit de 'Las Panteras' del Club Patinaje en Linea Valladolid

Les finals de la Copa del Rei i de la Reina d’hoquei, a Sant Andreu

Esports i Societat

Per primera vegada la Copa del Rei i la Copa de la Reina d’hoquei línia es disputaran a Barcelona, concretament al pavelló andreuenc Francisco Calvo, situat en el carrer de Bonaventura Gispert. Si bé el tret de sortida de la competició serà el 13 d’abril, el sorteig dels grups ja es va realitzar el passat dijous a la sala Andreu Cortines de l’Ajuntament de Sant Andreu.

 

El conseller d’Esports, Jordi Gimeno, ha agraït a la Federació Espanyola de Patinatge que s’hagi portat la competició fins a Sant Andreu, mentre Xavier Chao, president del Comitè Nacional d’Hoquei Línia i presentador de l’acte ha vaticinat que s’hi veurà “un gran espectacle”.

L’equip andreuenc masculí es veurà les cares amb el Castellbisbal, el Rubí i el Valladolid, el qual parteix com a cap de sèrie en el grup A. Pel capità dels amfitrions, Guillem Martínez, l’equip ha d’aconseguir assolir les semifinals, tot aprofitant que juguen a casa, on són “més forts”. Tot i això, els espera un camí complicat, ja que alguns rivals “són catalans i ens coneixem massa”, ha assenyalat.

Extracció de les boles en el sorteig de la Copa del Rei i de la Reina / AJUNTAMENT
Extracció de les boles en el sorteig de la Copa del Rei i de la Reina / AJUNTAMENT DE BCN

Al sorteig també s’han decidit els dos grups de la Copa de la Reina, competició en la que Sant Andreu de Palomar no compta amb representació femenina. Dels grups amb quatre equips que s’han format, només seran dos equips els que es classificaran per a les semifinals. La final es jugarà diumenge 16 d’abril, coincidint amb la propera Setmana Santa.

Fotografia | Partit de ‘Las Panteras’ del Club Patinaje en Linea Valladolid

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt