El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Raul del Moral publica el seu nou disc ‘La teva barba blanca’

Cultura

Des d’avui, els poemes de Palau i Fabre ja estan musicalitzats. El músic andreuenc Raul del Moral ha posat les notes i la veu a l’obra de l’artista multidisciplinar català amb el seu darrer disc ‘La teva barba blanca’. Un àlbum que presentarà el proper dissabte dia 18 de març a l’escenari de l’Ateneu de l’Harmonia.

 

Els 10 temes que del Moral ha traslladat a l’estudi de música representen una simbiosi d’estils. Des del blues fins al pop, passant pel hip-hop. Tota una multiplicitat de caràcters que també resumeixen la trajectòria 4×4 del músic, que aquest cop s’ha envoltat d’amics del panorama de les arts catalanes per iniciar el seu camí en solitari.

Personalitats com Amadeu Casas, Paula Giberga, Txell Sust o Judit Neddermann acompanyen a del Moral en la seva aventura. Un camí traçat per la seva experiència musical i empaitat pels seus amics d’escenari. Ells són els que han posat la segona veu a cançons com ‘Vaig com les aus,’, ‘Versos tristos’, ‘Passa la llum’ o ‘Sortós’. Tots ells, a més, pujaran a l’escenari de l’Harmonia amb del Moral per presentar el disc que neix volent ser casset.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt