El diari independent de Sant Andreu de Palomar

‘Feedback’, torna el cicle que enriqueix públic i artistes de la Fàbrica de Creació

Cultura

De tu a tu. La Fabra i Coats: Fàbrica de Creació tornarà a acollir al llarg dels dos propers mesos el cicle d’assajos en obert Feedback‘. Una oportunitat perquè el públic també pugui participar d’alguna manera o altra en els projectes artístics dels residents, tot just després de poder degustar un tastet de l’obra en la qual treballen. En aquesta segona edició s’han programat set sessions dobles (totes elles, els dimecres a les 19 hores), moderades cada una per referents de la comunicació cultural.

 

L’objectiu de la proposta és que l’espectador pugui gaudir del projecte/espectacle de l’artista resident en un punt en què l’obra encara està inacabada i, per tant, pugui fer les seves aportacions, critiques i reflexions. Primer, mitjançant la seva visualització i experimentació i, posteriorment, encetant el diàleg amb l’artista. En aquest cas, les dues primeres peces a ser representades seran l’obra de teatre de Júlia Torres i Isaaclaia: Kaosgroc: L’autopsia, i la peça de dansa de la Cia Silvia Batet, Sacreé. Per a aquesta primera jornada del 31 de gener el periodista moderador convidat serà Manuel Pérez d’Entreacte i El Periódico.

Ja pel 7 de febrer el ‘Feedback’ presentarà, de la mà d’Oriol Rosell (RNE i Ràdio Fabra), la proposta musical de Julio César Palacio, BIODATA-X, i la peça de dansa Navaja de laSADCUM. Pel dimecres 14 serà el torn de la performance col·lectiva Putreficción de La Sala de Escritores i l’obra de teatre Kenòpsia de Las Calatrava, amb Alba Cuenca com a periodista convidada.

De cara al mes de març, el dia 6 Lunàtica teatre representarà Ayün i S!NCRO (música) oferirà PROTOT!P al públic, sota la moderació de Nil Martín (Plaça Tisner, Betevé) i Judit Martínez (Recomana). Pel dia 13 està previst el moviment de Raquel Gualtero, 360º, i Verde Lima durà a terme la performance Construcción Abstracta Pdf amb l’acompanyament del periodista Oriol Puig-Taulé.

Pel que fa al dimecres 20 de març, Mabel Olea presentarà Cut One’s Teeth (dansa) i el Colectivo Parapente (multidisciplinar) farà un avançament de Clarianes de biopoètica. El diàleg estarà moderat per Consol Sáenz (RNE i TVE). Unes propostes que quedaran complementades amb les del 27 de març, darrera jornada del ‘Feedback’, en la qual Úrsula San Cristóbal (videoart) presentarà Radicalmente Vivas i Luis Tabuenca (música) farà un tast de Naturstudium3. Tot plegat, sota la moderació de la periodista Imma Fernández (El Periódico).

El ‘Feedback’ d’enguany compta amb la col·laboració de la plataforma Recomana.cat com a coordinadora dels diàlegs de i Produccions Agost, entitat encarregada de teixir les línies mestres dels diàlegs entre artistes i moderadors.

Fotografia | Imatge de la producció Sacreé de Sílvia Batet // Fabra i Coats – Fàbrica de Creació

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt