El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El Trenet del Comerç tornarà a circular aquest Nadal

Societat

Dies de Nadal, dies de passeig en família. Un any més, i ja gairebé com a tradició de les festes, L’Eix Comercial de Sant Andreu organitzarà el Trenet del Comerç. Una proposta que promet generar expectació i llargues cues al punt de sortida i arribada (aproximadament, rambla de Fabra i Puig amb carrer Gran de Sant Andreu), a la vegada que servirà per vitalitzar el teixit comercial del nucli urbà.

 

El trenet funcionarà d’11 a 14 hores i de 16.30 a 20 hores del 23 de desembre al 4 de gener, mentre que els dies 24 i 31 de desembre l’horari només serà de matins (d’11 a 14 hores). Pel que fa als festius 25 i 26 de desembre i 1 de gener, el trenet no circularà.

Com és habitual, al llarg del trajecte els viatgers del comboi tornaran a intercanviar-se salutacions i rialles amb els vianants que es vagin trobant pel recorregut (Fabra i Puig, Concepció Arenal, Meridiana, Malats i Gran de Sant Andreu). “Serà un viatge ple de màgia en què les nadales no faltaran“, destaquen des de L’Eix. Els tiquets ja es poden començar a adquirir amb descompte als establiments associats.

Per últim, recordar que els menors de dotze anys han d’anar acompanyats d’un adult i que, les persones amb diversitat funcional, no han de fer cua (s’han de dirigir directament al revisor o conductor).

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt