El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Suspès el castell de focs per manca de pressupost

Societat

Després del Correfoc interruptus, ha arribat el castell de focs interruptus. En aquest cas, per qüestions ben diferents. La raó: manca de pressupost. “La Comissió de Festes ens hem vist obligats a no poder assumir econòmicament el tradicional piromusical”, ha comunicat l’entitat organitzadora quan la plaça d’Orfila ja era plena de veïns.

Banner Ajuntament 300x250
 

Segons han explicat els membres de l’entitat, des de fa 20 anys l’Ajuntament traspassa la mateixa quantitat de diners a la Comissió perquè organitzi la Festa Major, la Cavalcada de Reis i la rua de Carnestoltes. Uns diners que mai s’han actualitzat, malgrat l’increment del preu de la vida, asseguren. “Diverses vegades amb l’anterior consistori hem estat reivindicant l’actualització d’aquest import i hem aconseguit el mateix que picar ferro fred”, han ironitzat.

Per aquesta raó, des de la Comissió han exigit al nou consistori una actualització dels preus digna, per tal de poder sufragar una de les festes majors més populars de tota Barcelona. En aquest sentit, han assenyalat que a darrera hora l’Ajuntament sí que els ha concedit uns darrers “minsos recursos” per fer un castell de focs com el de l’any passat, “sense música i ben curt“, però els diners han arribat massa tard per presentar els procediments administratius.

Davant d’aquesta disjuntiva, finalment la Festa Major de Sant Andreu de Palomar 2023 ha hagut de posar el seu punt final amb només una encesa de bengales a la plaça d’Orfila.

1 Comentari

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt