El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El Pla Endreça renovarà els Jardins de Can Fabra a finals d’octubre

Societat

L’Ajuntament de Barcelona posarà en marxa a finals d’aquest octubre les obres de renovació i millora dels Jardins de Can Fabra. Una actuació que s’emmarca en el Pla Endreça i que compta amb un pressupost de 529.133 euros. Les obres s’allargaran quatre mesos i consistirà en la renovació de la zona de joc infantil i en diferents actuacions en els espais enjardinats.

 

Més concretament, el consistori té previst millorar els parterres amb gespa i els arbustos. A més, es farà la poda dels pins i es retiraran sis pollancres Un buit que quedarà substituït pel trasplantament de nou oliveres.

Tal com assenyalen fonts municipals, més enllà de la millora estètica dels espais, el Pla Endreça també se centrarà a millorar la corresponsabilitat i la convivència del veïnat mitjançant diverses campanyes. A més, compta amb un equip de reforç en la neteja dels contenidors i es preveu la substitució puntual de la xarxa de clavegueram per minimitzar olors i reduir plagues.

Més enllà de les actuacions en l’espai públic, l’Ajuntament també buscarà posar fi a les conductes incíviques amb un increment de les multes i del nombre de patrulles. A més, des del consistori ja treballa per incrementar a curt termini la pena econòmica de les multes per incivisme.

Fotografia | Ajuntament de Barcelona

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt