El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Un incendi en un pis provoca incertesa entre els visitants de La Maquinista

Societat

Confusió entre els visitants del centre comercial de La Maquinista per una desafortunada coincidència. Aquest dissabte a primera hora fins a 15 dotacions dels cossos d’emergència (Bombers, Mossos d’Esquadra, ambulàncies i patrulles de la Guàrdia Urbana) s’han dirigit a un pis del carrer de Sao Paulo, on s’havia declarat un incendi. Malgrat que el succés només ha provocat danys materials i l’atenció d’una persona en estat lleu per inhalació de fum, la proximitat del gran dispositiu a tocar del centre comercial ha agafat per sorpresa a molts transeünts, segons ha pogut constatar L’Exprés de Sant Andreu.

 

La raó radica en el fet que, tot just a la mateixa hora, a l’interior del centre comercial s’havia començat a celebrar una exhibició dels cossos d’emergència de Catalunya. Dit d’una altra manera, mentre que a l’exterior els professionals es trobaven en plena operativa (com ara el tall de diversos carrils del carrer), només entrar al centre comercial els vianants també han pogut veure com a un centenar de metres més enllà també hi havia més efectius d’emergències.

En aquest segon cas, però, els efectius que hi havia no estaven fent cap actuació, sinó que formaven part d’una mostra dels cossos de seguretat. De fet, un cop el públic s’acostava fins al punt on es trobaven els efectius (a la plaça que hi ha sota els cines i la botiga Apple), aquest podia comprovar que la seva presència no estava relacionada amb cap actuació real com la de l’exterior.

Imatge de l’exhibició a La Maquinista // SEMGENCAT

La fira dels cossos d’emergències dins de La Maquinista ha comptat amb la presència d’agents policials i professionals sanitaris, els quals han ensenyat als assistents com són els seus vehicles per dins i com treballen amb els gossos policia.

Fotografia | Ajuntament de Barcelona

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt