El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Detingut per donar-se a la fuga amb una moto robada i sense carnet

Societat

La Guàrdia Urbana ha detingut aquesta matinada de dijous a un home que conduïa una moto robada per Sant Andreu. Segons ha comunicat el cos policial, l’home no només circulava amb un vehicle sostret de forma irregular, sinó que també ho feia sense carnet, per sobre la vorera, a gran velocitat i contra direcció.

 

Segons ha avançat Betevé, els fets s’haurien produït cap a les 4.30 hores i, un cop l’individu ha vist que els agents l’intentaven enxampar, ha decidit escapar-se fos com fos. Malgrat tot, i un cop detingut, la Guàrdia Urbana ha pogut saber que l’home tampoc havia tingut mai permís de conduir.

Fotografia | Guàrdia Urbana

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt