El diari independent de Sant Andreu de Palomar

correfoc-previa-editada-david-garcia-mateu

L’Exprés, mitjà de comunicació oficial de la Festa Major

Cultura

Gràcies a l’acord que ha arribat L’Exprés amb la Comissió de Festes de Sant Andreu per setè any consecutiu, aquest portal digital s’erigirà com el mitjà de comunicació oficial de la Festa Major. En aquest sentit, l’anunci que acompanya la portada de L’Exprés enllaça amb tot el desplegament especial que farà aquest mitjà de comunicació per cobrir tota la Festa Major de Sant Andreu de Palomar.

Banner Ajuntament 300x250
 

Des de la redacció us volem tornar a explicar la festa popular com mai ningú us l’havia explicat fins ara. No volem que la cobertura sigui únicament una font d’informació per als lectors, espectadors, organitzadors i participants de les activitats. Volem anar més enllà; convertir la festivitat en una experiència digital inèdita per als andreuencs.

A L’Exprés de Sant Andreu podreu trobar els esdeveniments més destacats explicats pels seus propis protagonistes. El recull d’activitats més assenyalades i les entrevistes amb els artistes. Alhora, volem que els veïns i veïnes tinguin un record digital dels dies més assenyalats del teu territori, pel que també ajudarem a rememorar audiovisualment com s’han viscut els espectacles més especials des del mòbil, tablet o ordinador. T’esperem per viure la Festa Major amb L’Exprés, el teu diari independent de Sant Andreu de Palomar.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt