El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Lírica estrenarà al Casal Catòlic ‘Legally Blonde’

Cultura

Estrena amb olor de Nadal. Com ja és tradició, La Lírica de Sant Andreu presentarà aquesta segona meitat de novembre un nou musical sobre l’escenari del Casal Catòlic de Sant Andreu. En aquest cas, l’obra escollida és l’escrita per Nell Benjamin i Laurence O’keefe, ‘Legally Blonde‘, una comèdia rosa-xiclet basada en la novel·la d’Amanda Brown i adaptada al català per Marc Gómez, que estarà representada sota la direcció de Tito Calvo. De fet, l’estrena oficial és el proper divendres 18 a les 21 hores i ja s’han programat fins a cinc funcions més.

 

‘Legally Blonde’ és la història de l’Elle Woods (Àgata Garcia), una estudiant rossa, rica i divertida que es vol dedicar al disseny i moda mentre a la vegada presideix la Germandat Delta Nu. La Margot (Judith Méndez), la Pilar (Júlia Renau), la Serena (Irina Blavia) i la resta de noies tractaran d’ajudar a l’Elle a trobar-li el vestit més car i meravellós per assistir al sopar de celebració del compromís entre ella i el seu xicot, en Warner (Pol Calvo). Ara bé, tot el que podria sortir malament, surt malament.

Tal com avancen des de La Lírica, un gir inesperat dels esdeveniments farà que l’Elle, després d’estar un mes molt deprimida, decideixi passar a l’acció i matricular-se a Dret a l’Universitat de Harvard mitjançant mètodes poc convencionals i el suport de les seves amigues. Aquí començaran un seguit d’aventures que res tindran a veure amb les festes i jacuzzis de Malibú. La protagonista haurà de demostrar que no cal ser més Jackie que Marilyn.

Fotografia | La Lírica de Sant Andreu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt