El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Entrada a la Fabra i Coats vista des de l'interior del recinte / DGM.jpg

Les obres de la Fabra i Coats, un malson per al veïnat

Societat

Tolerable de dia, un malson a la nit. Així és com descriuen els veïns que viuen al voltant de la Fabra i Coats el soroll que generen les obres del recinte fabril. Segons especifiquen, la molèstia va començar fa tot juts una setmana. La raó: un grup electrogen (generador d’electricitat) que funciona les 24 hores del dia. “El soroll és horrorós”, es queixa la veïna de la Fabra i Coats, Mercè Fernandez.

 

“De dia encara et fas a la idea del fet que fan obres i generen soroll, però a la nit és insuportable“, afegeix la mateixa afectada. Tal com relata, no només han d’intentar dormir amb taps i les finestres tancades, sinó que, a més, ningú apaga les llums de l’edifici en qüestió a les nits: “Ho deixen tot encès”. “Una cosa és que fos un dia o dos, però portem ja una setmana i res, fins i tot hem trucat als Mossos d’Esquadra, però ens diuen que no hi poden fer res perquè és un edifici de l’Ajuntament”, especifica.

Fernadnez no és l’única veïna que ha tractat de posar fi al soroll del generador; el també veí afectat, Miguel Edo, explica a L’Exprés de Sant Andreu que “s’han enviat instàncies a l’Ajuntament i s’han fet trucades a la Guàrdia Urbana, però fins ara com si res“, denuncia. “Funciona les 24 hores del dia, fins i tot els festius, ens està generant un trastorn molt gran a tots, però sobretot a les persones grans i ja no diguem en període nocturn”, apunta Edo.

Si bé aquest mitjà de comunicació s’ha posat en contacte amb els gestors de la Fabra i Coats per indagar en la qüestió, encara no ha rebut cap resposta. “Si aquest soroll el fessin uns particulars, l’Ajuntament hauria clausurat les obres l’endemà”, conclou Fernandez.

Fotografia | Arxiu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt