El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El SAT! estrena temporada amb el retorn del Mag Lari

Cultura

Nou curs escolar i nova temporada d’arts escèniques. El SAT! Sant Andreu Teatre ja ha presentat la temporada del 20è aniversari amb un retorn de primer ordre: el del Mag Lari. L’artista català tornarà a l’escenari de la sala per il·lusionar a grans i petits i, a la vegada, donar el tret de sortida a una temporada que ha de representar el retorn a la plena normalitat.

 

La inauguració de la nova temporada tindrà lloc el proper divendres 16 de setembre a partir de les 17 hores. Una estrena festiva que començarà amb activitats al carrer a càrrec de la companyia Tombs Creatius i la seva proposta ‘Colors de monstre’. Tal com avança l’organització, petits i grans no només podran gaudir dels jocs de fusta amb els que la companyia omplirà el carrer, sinó que també podran gaudir fent escultures, art o artesania, entre d’altres propostes.

Dues hores més tard i ja dins del recinte serà el torn de l’espectacle inaugural del Mag Lari, el mateix il·lusionista que 20 anys enrere va apujar per primera vegada el teló de l’equipament. Si bé l’espectacle serà completament gratuït, caldrà invitació prèvia per poder accedir.

Més enllà de la jornada inaugural, el SAT! ja ha començat a treballar en els reptes que planteja el nou curs. Un cicle que es presenta carregat de funcions de teatre, circ, titelles, música, dansa, festivals projectes i col·laboracions diverses. De fet, moltes d’aquestes funcions formaran part d’altres cicles d’arts escèniques, com ara els festivals elPetit, Dansa Metropolitana i Grec Festival de Barcelona. En paral·lel, l’equipament també impulsarà la 18a edició del Festival Dansat i la 20a del Fica’t al SAT!, la mostra d’arts escèniques amateurs del Districte de Sant Andreu.

Pel que fa a l’àmbit educatiu, el SAT! també oferirà al llarg del 2022 i la primera meitat del 2023 19 espectacles per als alumnes d’educació primària i uns altres nou per als estudiants de secundària. A més, aquesta temporada se celebrarà la 3a edició del projecte pedagògic amb l’Institut Doctor Puigvert, compartit amb la Fabra i Coats.

La festa al carrer de divendres anirà a càrrec de Tombs Creatius // SAT! TEATRE

En el cas de l’oferta escènica pels més petits de casa, el Cicle Remenuts oferirà fins a set espectacles. Un ventall que restarà acompanyat per unes altres 23 funcions destinades al públic familiar.

En tot cas, però, si el SAT! és sinònim d’un art en concret, aquesta és el de la dansa. La programació de dansa ja va tenir com a tret de sortida l’espectacle ‘Meohadim’ del ballarí i coreògraf resident al SAT! Jacob Gómez, però per aquells espectadors que no hi van poder assistir, de cara a l’octubre ja els espera el Dansa’t amb sis espectacles, dues peces de carrer gratuïtes i quatre de sala que inclouran noms com Aliansat, Àngel Duran, la companyia Roots i Ancorae Danza.

Fotografia | Mag Lari // SAT! Teatre

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt