El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Coneix el guanyador per veure Rosa-Luxemburg amb La Lírica

Cultura

Amb la sala del Sant Andreu Teatre pràcticament enllestida per celebrar la gala de cloenda del cicle Fica’t al SAT! amb la readaptació de l’òpera rock ‘Classe mitjana‘ de Rosa-Luxemburg amb La Lírica de Sant Andreu, L’Exprés de Sant Andreu té el plaer d’anunciar el guanyador de l’entrada doble que va començar a sortejar aquest dijous. Qui se l’ha emportat? Yolanda Rodero, per només fer un click al ‘M’agrada‘ de la nostra pàgina de Facebook i haver compartit la publicació del sorteig al seu mur!

 

Després de sis anys del seu comiat, Rosa-Luxemburg torna a pujar als escenaris de forma extraordinària per reviure ‘Classe mitjana‘. Una reaparició que no faran pas en solitari. Tot al contrari: en una versió inèdita, els components de La Lírica de Sant Andreu s’encarregaran de teatralitzar el disc més conceptual de la banda. Una proposta que només es podrà veure una única vegada i serà aquest divendres 13 de maig a les 21 hores al Sant Andreu Teatre!, amb motiu del tancament de la 19a edició del Fica’t al SAT!

El disc ‘Classe mitjana’ ha quedat com l’obra conceptual més rellevant de la banda de synth rock. Una novel·la musical que narra les conseqüències de la gran crisi socioeconòmica del 2008, acompanyada d’una profunda crisi de valors i de la consegüent falta d’expectatives de futur de la joventut. Una dècada després de la seva estrena, el context en què conviuen les noves generacions no és pas diferent: la crisi de la pandèmia, els conflictes bèl·lics, l’emergència climàtica i la precarietat cronificada són ítems que semblen no voler desaparèixer.

Fotografia | Rosa-Luxemburg

 

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt