El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El Meridiana Rock aplegarà la música en català a Can Dragó

Cultura

La Plataforma per la Llengua ha tornat a escollir el Parc de Can Dragó com l’escenari on celebrar la tercera edició el Meridiana Rock. Un festival de música en català que no ha pogut organitzar cap altra edició des de l’any 2019 per culpa de la pandèmia, però que promet tornar a complir amb els seus objectius inicials: aplegar grups emergents i consolidats de forma oberta i gratuïta per demostrar que és possible gaudir de l’oci en català.

 

En l’edició que se celebrarà aquest divendres 13 de maig des de les 18 hores fins a la 1 de la matinada hi debutaran grups de primer nivell com Buhos, La Fúmiga o Flashy Ice Cream, un grup format per tres joves sabadellencs que, després de publicar dos àlbums i de triomfar amb cançons com ‘P.D.A’ o ‘Ella ho balla’, enguany fa gira amb el tercer disc, Hangover. Pel que fa a La Fúmiga, el seu estil característic té previst tornar a fer vibrar l’escenari amb la seva empenta valenciana, sobretot ara que han publicat el seu segon disc, Fotosíntesi, el qual barreja la música mediterrània, el rock, el latin i el reggaeton.

La nit clourà com a caps de cartell al grup calafellenc Buhos, als quals ja se’ls pot considerar com un dels grups de festa de referència a Catalunya. A més dels grups debutants, pel Meridiana Rock també hi passarà per segona vegada l’octet musical femení i feminista Roba Estesa, el grup Infumables i el cantant de música urbana Nel·lo C.

El festival és gratuït i té com a objectiu incentivar l’accés i la participació dels joves en un projecte cultural en català i potenciar la participació d’entitats veïnals. Des de les 18 hores i fins a la 1 de la matinada, el parc de Can Dragó s’omplirà de música en català i de paradetes de menjar i beguda. Durant tota la tarda es podrà adquirir marxandatge dels grups que hi participen i de Plataforma per la Llengua.

Fotografia | Míriam Gallardo – Plataforma per la Llengua

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt