El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Detingut l’atracador d’una farmàcia de Sant Andreu

Societat

La Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra ha detingut in fraganti un home de 43 anys. Segons ha informat el cos policial, a l’individu se li atribueixen cinc robatoris violents en establiments comercials amb arma blanca, un dels quals, produït en una farmàcia de Sant Andreu en grau de temptativa.

 

La bateria de robatoris es va iniciar el 21 d’abril amb l’atracament a un supermercat de Cornellà de Llobregat. L’endemà, i amb un marge de 20 minuts de diferència, es van produir dos robatoris violents més, un en grau de temptativa en una farmàcia de Sant Andreu i un altre de consumat en una entitat bancària d’Hospitalet de Llobregat. Ja dilluns 25, al districte de Sants, la mateixa persona va atracar una altra entitat bancària. Finalment, el dia 26 va cometre un altre robatori aquest cop en un supermercat d’Hospitalet de Llobregat.

El presumpte autor dels fets utilitzava un ganivet amb el qual amenaçava i intimidava els treballadors dels establiments de manera que es pogués endur el botí. En total, va sostreure prop de 1.600 euros. El 27 d’abril els agents de la Divisió d’Investigació Criminal van posar en marxa un operatiu policial per localitzar-lo. Finalment, el cos el va aconseguir detenir a la sortida d’un supermercat d’Hospitalet de Llobregat, que acabava d’atracar.

El detingut no havia reingressat al centre penitenciari on es trobava reclòs on complia condemna per altres robatoris violents. De fet, ja comptava amb vuit antecedents, tots d’aquesta mateixa tipologia delictiva.

Fotografia | Mossos d’Esquadra

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt