El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Sant Andreu Comtal, sense servei de Rodalies per Sant Jordi

Societat

A conseqüència de les obres per tenir enllestida la futura estació de Sant Andreu Comtal i de la Sagrera, aquest cap de setmana (dissabte 23 i diumenge 24) les circulacions del servei de Rodalies i regionals quedaran suspeses. Una afectació que coincidirà amb la Diada de Sant Jordi, de manera que aquells viatgers que vulguin arribar a Sant Andreu o anar a altres indrets del territori per celebrar la jornada festiva, possiblement hauran de buscar un itinerari alternatiu.

 

Pel que fa a les circulacions de l’R2 Nord, els trens només circularan entre Montcada i Reixac i Granollers Centre / Sant Celoni / Maçanet – Massanes i no entraran a Barcelona. En cas de necessitar fer servir aquesta línia, els veïns de Sant Andreu hauran d’agafar els trens de l’R4, R7 i R12 que circulen per Sant Andreu Arenal, baixar a Montcada i Reixac-Manresa i caminar cinc minuts fins a l’estació de Montcada i Reixac. La raó: no hi haurà servei de bus substitutori entre Sant Andreu Comtal i Montcada i Reixac.

Respecte als trens que van a l’Aeroport, aquests començaran i finalitzaran el seu trajecte a l’Estació de França. D’aquesta manera, per poder anar (o tornar) fins a la infraestructura aeroportuària en tren, caldrà desplaçar-se des de Sant Andreu Arenal fins a Sants i efectuar allà el transbordament (o bé, fer servir la xarxa de metro). Per últim, destacar que la línia de regionals R11 només serà dissabte quan es vegi afectada: durant aquella jornada circularà entre Montcada i Reixac i Portbou, però efectuarà parada a totes les estacions entre Montcada i Reixac i Granollers – Centre (en aquest tram es podran fer servir els abonaments de Rodalies).

Les obres que obligaran a la suspensió de les circulacions es deuen a la instal·lació dels aparells de via que han de permetre l’entrada dels combois a la nova estació de Sant Andreu Comtal. A hores d’ara, està previst que la terminal estigui enllestida de cara a finals d’aquest 2022.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt