El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Arran pinta la seu del sindicat policial de Malats: “Tornem-los tots els cops”

Societat

“La repressió no ens atura, tornem-los tots els cops“. Aquest és el missatge que ha aparegut pintat amb esprai vermell a l’exterior de la seu del Sindicat Autònom de Policia (SAP) i de la Federació de Professionals per a la Seguretat Pública (FEPOL) del carrer de Malats i que ha signat Arran, l’organització juvenil de l’Esquerra Independentista. Una pintada que, a parer del SAP-FEPOL, representa un “atac” contra la seva organització sindical i a la qual s’ha de sumar el cadenat que han posat a l’entrada perquè no poguessin accedir al local.

Banner Ajuntament 300x250
 

Segons ha argumentat el SAP-FEPOL, es tracta d’un atac contra una “organització sindical que defensa democràticament, els interessos de les persones membres del cos de Mossos d’Esquadra (servidores i servidors públics totes elles) i del servei públic de seguretat de Catalunya”. En aquesta línia, l’organització ha demanat a la resta d’entitats polítiques, sindicals i socials que s’afegeixin a la condemna de manera sòlida, ja que en cas que no ho fessin, el que farien és legitimar “atacs miserables” com el que han patit.

“Malgrat seguiu assetjant la nostra seu, ens mantindrem constants i com fins ara, en la defensa d’una institució com és la de la Policia de la Generalitat de Catalunya”, han replicat des del sindicat a Arran. En la mateixa línia, el secretari general Departament d’Interior (ERC), Oriol Amorós, ha expressat a través de Twitter “tot el suport” al sindicat policial: “Ni Mossos ni les organitzacions sindicals que en defensen els legítims interessos mereixen un atac d’aquest tipus”.

La pintada, signada per Arran // SAP-FEPOL

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt