El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El jutge sosté els indicis contra el rector del Pare Manyanet

Societat

El titular del Jutjat d’Instrucció número 7, Francisco Miralles Carrió, ha conclòs la investigació sobre el rector de la parròquia de la congregació del Pare Manyanet i considera que existeixen indicis de delicte per possessió de pornografia infantil. El religiós, qui respon a les sigles J.C.V. i de 63 anys, va ser detingut pels Mossos d’Esquadra el 16 de març de 2021 després que l’informàtic de l’escola Jesús, Maria i Josep denunciés haver trobat al seu ordinador 39 gigues de material pedòfil.

 

Si bé en primer terme la congregació religiosa va obrir un expedient a l’informàtic, a qui va acusar d’atemptar contra la intimitat, la privacitat i la imatge del religiós “de manera injusta i injustificada”, finalment va acabar arxivat el cas contra el treballador. Una marxa enrere, però, que no va servir per redimir la pressió ja duta a terme contra el tècnic, qui es va haver d’agafar la baixa laboral i posteriorment va acabar a l’atur. Un càstig que, per cert, no va ser investigat pel Departament d’Educació.

Ara el jutge ja ha deixat al religiós a una passa del judici. Segons ha informat la Fiscalia Superior de Catalunya, aquesta és l’única causa judicial que hi ha oberta a Barcelona en què un religiós és relacionat amb un delicte de caràcter sexual.

Fotografia | Districte de Sant Andreu

1 Comentari

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt