El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Satànica reprograma i posa nova data als Tres Tombs Infernals

Cultura

Fins i tot Satanàs i Sant Antoni s’han hagut de rendir a la COVID-19: enguany els Tres Tombs Infernals seran al març. Així ho ha comunicat La Satànica de Sant Andreu, la qual ha avançat a L’Exprés de Sant Andreu que la intenció és celebrar-los el 26 de març. “Vam celebrar una assemblea amb tots els membres de la colla i vam decidir ajornar l’espectacle en comptes d’anul·lar-lo, perquè tenim moltes ganes de tornar”, detalla el president de l’entitat, Ivan Garriga.

 

“La decisió l’hem pres bàsicament per la situació actual de pandèmia; hi ha hagut contagis per tot arreu, havíem de tenir en compte restriccions, el toc de queda, l’aforament… tota una sèrie de coses que, avui dia, ens impedeixen celebrar-los amb normalitat”, relata Garriga. De fet, els actors i participants ja havien fet una primera pressa de contacte amb el guió, “però quan vam començar a tenir contagis entre nosaltres, l’única sortida que vam trobar era ajornar l’espectacle“, justifica.

Una reprogramació que va tenir com a punt d’inflexió el Dia de Reis: “Ens vam trobar just després de Nadal i allà ja en vam parlar, però quan vam veure que tot anava a més, el Dia de Reis vam decidir canviar les dates”. Segons explica, la intenció és no deixar al veïnat sense l’espectacle pirotecnicoteatral que cada any congrega centenars de famílies i amics a la plaça de Can Fabra en la vigila dels Tres Tombs. Aquest cop, tanmateix, els diables hauran d’esperar fins al març per cremar Sant Andreu.

Satanàs i Sant Antoni, en la darrera edició de 2020 // DGM

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt