El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El Sorteig del Nen torna a caure a Sant Andreu

Societat

Tocat per la gràcia. Sant Andreu de Palomar s’ha endut novament una pessigada del Sorteig del Nen, després que un cinquè premi de la darrera Loteria de Nadal també somrigués al veïnat. Més concretament, el número 44469 que s’ha venut a l’administració de loteria 232, ubicada sota els porxos de la plaça de Mossèn Clapés, ha sigut premiat amb el segon premi de la Loteria del Nen. En total, 75.000 euros per dècim jugat.

 

Val a dir, però, que aquest segon premi no ha caigut íntegrament a Sant Andreu de Palomar, sinó que ha estat molt repartit per tot l’Estat. Segons ha explicat el responsable de l’administració, Daniel Zapata, en aquest local només en van vendre un dècim amb aquest número i va ser a través de la màquina digital, per la qual cosa es desconeix quin és el veí afortunat. Aquest ha sigut el primer gran premi que ven aquesta administració des que Zapata va fer-se’n càrrec fa més de vuit anys.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt