El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El Centre d’Art Contemporani tancarà temporada amb Albert Serra

Cultura

La Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani començarà el nou any amb gairebé tots els serrells tancats fins al final de la temporada 2022, com ara la presència del cineasta català, Albert Serra. Un període on, segons avancen, l’equipament indagarà sobre les relacions entre les arts visuals i el cinema. “Dues pràctiques artístiques contemporànies que, malgrat moure’s per canals sovint molt allunyats, quan es troben a les sales expositives s’interroguen mútuament per llimar diferències i qüestionar la institució”.

Banner Ajuntament 300x250
 

Serà des de la perspectiva estètica, històrica o social que l’espectador podrà explorar com artistes i cineastes juguen amb els límits difosos de la imatge en moviment. Tot plegat, amb la intenció de parlar sobre narrativitat, acció, identitat i cultura. “O dit d’una altra manera, sobre la nostra relació amb el temps i les imatges”, especifiquen.

La temporada del nou any comptarà des del mes de febrer amb al jove cineasta Apichatpong Weerasethakul. Seves seran les obres que es podran contemplar i analitzar a la nau fabril, en una connexió entre Sant Andreu i les seves arrels tailandeses. Ja mesos més endavant, serà el torn d’Albert Serra, el controvertit i aclamat director de cinema, qui no ha deixat de rebre guardons a diferents festivals, mentre que, en paral·lel, ha deixat empremta en més d’un espai museístic del país i de l’Estat, com ara el Reina Sofía.

Pel que fa a les arts visuals el Centre d’Art Contemporani de la Fabra i Coats, aquestes comptaran amb les exposicions monogràfiques del fotògraf holandès Rein Jelle Terpstra i de dues artistes visuals, la catalana Lúa Coderch i la francesa Marine Hugonnier, que mostraran projectes específics fets per a la Fabra i Coats.

1 Comentari

  1. Sempre em queda la impressió que els veïns de Sant Andreu vivim bastant desconnectats d’aquest equipament. Que ni ens aporta res ni ens genera el més mínim interés.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt