El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Ja hi ha data d’obertura de la Fàbrica dels Reis d’Orient

Cultura

Un Nadal més la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació acollirà la Fàbrica dels Reis d’Orient. Un espectacle de llum, color i molta màgia que, edició rere edició, atrau milers d’assistents d’arreu de Catalunya que volen presenciar com es treballa a la fàbrica de les joguines de cara a la nit més màgica de l’any. En el cas d’aquest 2021-22, el recinte obrirà els dies 28, 29 i 30 de desembre de 2021 i 2, 3 i 4 de gener de 2022, de 17 a 21 hores. Per accedir-hi caldrà inscriure’s prèviament i de forma completament gratuïta en aquest enllaç a partir del dimarts 14 de desembre a les 10 hores.

 

A diferència de l’any passat, el control de l’aforament mitjançant cita prèvia no serà l’únic element que l’organització tindrà en compte per evitar la propagació de la Covid-19 entre els assistents. A l’accés de la Fàbrica dels Reis es requerirà al públic que ensenyi el certificat/passaport COVID i només estaran exempts de presentar-lo els infants menors de 12 anys, segons ha confirmat l’Ajuntament de Barcelona.

Pel que fa al fil conductor de l’edició d’enguany, aquesta vegada els infants hauran de resoldre el gran misteri que s’amaga en els somnis escrits a les seves cartes: la màgia de la il·lusió. Un circuit on descobriran com es treballa de forma incansable per poder tenir enllestits tots els regals que ompliran les llars de felicitat. Des dels balls dels treballadors, fins a la visita per espais extraordinaris, faran de la visita a la Fàbrica dels Reis d’Orient una experiència màgica i plena de secrets per descobrir i aprendre.

La Fàbrica dels Reis d’Orient és un dels principals punts de recepció de cartes // Districte de Sant Andreu

Segons avança l’organització, a la màgia caldrà sumar els canvis en la visió de l’entorn dels visitants: “Hi descobrirem secrets amagats que només les persones que la visitin podran conèixer: el reciclatge, la diversitat i la seguretat seran les puntes d’acció de la Fàbrica dels Reis d’enguany”, avancen.

Fotografia | Andreu Gunnar Knechtel – Fabra i Coats

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt