El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El fort vent obliga a ajornar el castell de focs artificials

Cultura

Les fortes ratxes de vent d’aquest dimecres han obligat a la Comissió de Festes de Sant Andreu de Palomar a prendre una difícil decisió: ajornar el castell de focs artificials previst per a les 21 hores d’aquest dimecres. Així ho ha comunicat l’organització a les seves xarxes socials, després d’analitzar la “perillositat” que podria suposar enlairar els coets sobre el nucli urbà. De fet, estava previst celebrar ‘La Festa al Cel’ des de tres punts diferents de Sant Andreu.

 

Tal com ha especificat la comissió, amb el pla Ventcat activat per part de Protecció Civil “no podem garantir la seguretat”. Davant d’aquesta situació, l’esdeveniment que acostuma a tancar la Festa Major queda ajornat sine die, però amb la intenció de posar una nova data ben aviat. El triple castell de focs artificials estava coorganitzada pels Diables de Sant Andreu, els Diables del Mercadal Infernal i La Satànica de Sant Andreu i repetia el format inaugurat l’any passat amb el pic de la pandèmia.

Segons han recollit les estacions meteorològiques associades a Betevé, a Sant Andreu s’han produït ratxes de vent de fins a 55 km/h.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt