El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Ja és possible vacunar-se sense cita prèvia a La Maquinista

Societat

Des d’aquest dimarts el Departament de Salut ha obert la possibilitat de rebre la primera dosi sense cita prèvia al punt de vacunació de La Maquinista. L’horari per rebre aquesta primera punxada és entre les 16 i les 20 hores i s’inocularà el vaccí desenvolupat per Pfizer o Moderna (la major part seran de la primera). Les persones que, en canvi, han de rebre la segona dosi, sí que han de demanar cita prèvia.

 

Tot i la posada en marxa d’aquesta facilitat per injectar la primera dosi als majors de 12 anys, des de Salut recomanen seguir demanant cita prèvia per internet. Segons expliquen, aquestes punxades sense cita prèvia a hores d’ara van destinades a facilitar la tornada al curs educatiu i a la feina d’una forma més segura. Una prevenció que, a més, ajudarà a evitar noves quarantenes i aïllaments, ja que “si s’inicia ara, al setembre la vacuna ja haurà fet el seu efecte per protegir-nos abans començament del curs o de la tornada a la feina”, ha explicat la secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas.

L’espai que La Maquinista va cedir a la Generalitat a mitjans de maig correspon a l’antiga ludoteca infantil, la qual va haver de tancar arran la pandèmia. Un total de 115 metres quadrats ubicats a la planta baixa del centre comercial (accés pel pont de Palomar) i on, ja al principi, estava previst rebre 1.500 cites diàries.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt