Un incendi a l’estació de Sagrera talla l’L1 entre Marina i Torras i Bages

Societat

El fum que ha generat un incendi en un quadre elèctric de l’estació de la Sagrera ha obligat a tallar la circulació per l’L1 de metro entre les estacions de Marina i Torras i Bages. El fet s’ha produït a les 16.30 hores i ha interromput el servei durant dues hores, motiu pel qual TMB ha decidit posar en marxa un bus llançadora per cobrir el tram afectat. La circulació habitual no s’ha pogut restablir fins a les 18.45 hores.

 

Com a conseqüència del fum que s’ha acumulat en els túnels, els usuaris de les estacions de la Sagrera i Torras i Bages han hagut de ser desallotjats sense problemes ni incidències. Per la seva banda, els Bombers de Barcelona s’han encarregat de sufocar el foc i, després de revisar que l’afectació ha sigut resolta, han donat el vistiplau perquè els combois poguessin tornar a circular amb normalitat.

Fotografia | Bombers de Barcelona

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*