El diari independent de Sant Andreu de Palomar

L’Altre Festival recupera la presencialitat a la Fabra i Coats

Cultura

Un cop superat el període més dur de la pandèmia, L’Altre Festival ha pogut tornar a omplir la Fabra i Coats d’arts escèniques relacionades amb la salut mental. Una edició del 25 al 27 de juny que ha comptat amb més d’una trentena de concerts, representacions teatrals i espectacles de dansa on els protagonistes han sigut persones amb diferents tipologies d’afectacions mentals.

Banner Ajuntament 300x250
 

Tal com ha assenyalat l’organització, “la salut mental necessita la cultura i la cultura necessita la salut mental”. Al cap i a la fi, L’Altre Festival és el primer festival d’arts escèniques i salut mental amb espectacles que donen visibilitat a aquelles propostes artístiques creades i/o protagonitzades per persones amb o sense trastorn mental i a aquelles obres que reflexionen sobre la salut mental.

Durant els últims anys s’ha pogut comprovar que la salut mental és cosa de tots i totes. Per aquesta raó, l’edició d’enguany ha plantejat tres línies de programació diferenciades: companyies aficionades, companyies professionals i produccions pròpies on col·laboren artistes professionals i no-professionals. De fet, l’amfitrió d’enguany ha sigut Pep Callau, reconegut per ser l’speaker del FC Barcelona, qui ha tingut la responsabilitat de mobilitzar la massa i els cors dels assistents durant tot el cap de setmana.

Fotografia | Fabra i Coats

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt