El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Un porc senglar es passeja pel centre de Sant Andreu i acaba sedat

Societat

Succés insòlit. Aquesta matinada de dissabte i coincidint amb el període de toc de queda, un porc senglar ha baixat del Parc Natural de Collserola per donar-se un tomb per tot el Casc Antic de Sant Andreu de Palomar. Segons han recollit diversos testimonis, l’exemplar es va passejar pel carrer Gran de Sant Andreu, a l’alçada de la comissaria de la Policia Nacional, així com per la rambla de l’Onze de Setembre, entre d’altres carrers de l’entramat urbà.

 

Les imatges, que han corregut com la pólvora per les xarxes socials locals i els grups de whatsapp dels veïns, arriben fins al carrer de Josep Soldevila, punt on a les 7 hores del matí de dissabte els agents de la Guàrdia Urbana van rebre l’avís de la presència del senglar. Segons ha avançat Betevé, tan bon punt van arribar els membres del cos policial, un veterinari ja havia disparat un dard per adormir el senglar. Així i tot, els agents van efectuar-li un segon tret amb el rifle teleanestèsic per acabar-lo de sedar, poder extreure-li una mostra de sang i traslladar-lo en vehicle.

Si bé la presència de porcs senglars per les zones urbanes de Barcelona més properes a Collserola és habitual, fa anys que no es documenta cap exemplar a Sant Andreu de Palomar o cap altre nucli urbà per sota de l’avinguda Meridiana de Barcelona.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt