El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Hiper Centre del Tresillo, 25 anys de fidelitat a Sant Andreu

Contingut patrocinat

En ple període de crisi, el comerç de proximitat segueix entestat a seguir aixecant la persiana cada dia. Una il·lusió que és el que omple de vida els carrers i places. Al final, sense aquests botiguers l’espai públic seria buit. Una dinàmica de la qual, i per fortuna, el carrer Gran de Sant Andreu resta lluny de viure gràcies a professionals com César Padilla, qui des de fa tot just 25 anys s’encarrega d’un dels establiments insígnia de Sant Andreu Nord: l’Hiper Centre del Tresillo.

 

Padilla és d’aquells botiguers que, amb el pas dels anys, han vist evolucionar el veïnat i les seves necessitats. En aquest cas, des del seu local sempre ha optat per oferir els darrers models de matalassos, sofàs i mobles auxiliars: “En la nostra essència pràcticament no hem evolucionat, la idea original segueix sent la mateixa, però sempre ens actualitzem constantment pel que fa a les novetats i als productes que oferim”. Dit d’una altra manera, conforme avança el temps res del que guarda l’Hiper Centre del Tresillo al seu interior torna a ser el mateix.

Aquesta dinàmica és el que ha permès a la botiga especialitzada en el descans fidelitzar, no només a veïns de Sant Andreu de Palomar i rodalies, sinó a generacions senceres: “Tenim famílies on els primers qui van venir van ser els pares i anys més tard rebiem la visita dels seus fills que s’independitzaven, mentre que posteriorment tornàvem a rebre la visita dels pares novament”. “Molts que ens coneixen decideixen repetir amb el pas del temps”, sintetitza Padilla.

Un fet que no només té el seu secret en la qualitat del producte, sinó també en l’atenció personalitzada: “Si hem aconseguit superar totes les crisis crec que és perquè sempre hem optat per oferir un tracte proper tant a nivell personal com comunitari; al final la nostra intenció sempre ha sigut la de dinamitzar el comerç de proximitat per mantenir ben viu el carrer Gran”.

En aquesta línia, Padilla és conscient de la competència que grans multinacionals suposen pel seu establiment, però no per això busca assimilar-se: “El client que només busca un preu molt baix sap que el trobarà a grans cadenes, però qui vol un sofà còmode i que duri molts anys sap que només les botigues de barri li poden oferir aquesta confiança i garantia”.

Hiper Centre del Tresillo aplica totes les mesures de seguretat per evitar la propagació de la COVID-19 // DGM

Una qüestió que, sobretot arran el confinament, la gent ha començat a tenir en compte: “La gent cada vegada és més conscient que el sofà i el matalàs són elements importantíssims pel descans, un fet que al final té un preu”. Tot i això, Hiper Centre del Tresillo també opta per adaptar-se a totes les butxaques: “Els sofàs que oferim poden ser com els de tota la vida, estàtics, o comptar amb mecanismes o motors per estendre’s, adaptar-se a la figura, etc.”.

Tota una gamma que Padilla confia seguir oferint al llarg dels pròxims anys. Tal com analitza, “en certa manera la COVID-19 també ens ha ajudat als botiguers de proximitat de Sant Andreu, perquè els veïns s’han adonat que són els establiments locals els que fan que hi hagi vida als carrers i que no només oferim qualitat, sinó també bons preus i productes fets aquí”.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Contingut patrocinat

Vés a dalt