El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Cau el segon premi de la Loteria de Nadal a Sant Andreu

Societat

L’administració de loteria 128 ubicada al número 53 del carrer del Segre de Sant Andreu de Palomar, ha venut tota una sèrie de deu dècims del número 06095, el qual ha sigut agraciat amb el segon premi de la Loteria de Nadal. La gratificació per cada dècim premiat és de 125.000 euros.

 

Tal com recull Betevé, la desena de dècims que l’administració ha repartit han sigut venuts per finestreta, motiu pel qual han quedat repartits entre els veïns de Sant Andreu. Una fortuna que ha sigut de les poques que ha repercutit enguany a Barcelona, ja que només un cinquè premi ha somrigut a Sants i un altre cinquè al barri de Navas.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt