El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Salut organitza un cribratge massiu al districte de Sant Andreu

Societat

Primer cribratge gratuït a gran escala contra la COVID-19 al districte. Després de les experiències als barris de la Trinitat Vella, Navas i el Congrés i els Indians, finalment la població de Sant Andreu podrà sotmetre’s a les proves de detecció del coronavirus. L’aspecte negatiu, però, resideix en el desplaçament que hauran de fer els veïns interessats a testar-se. Tal com ha avançat el Departament de Salut, les proves es duran a terme al Casal de Gent Gran del Bon Pastor, ubicat al carrer d’Ardèvol, s/n.

 

Aquest espai serà l’escenari on es practicaran els tests als veïns de Sant Andreu de Palomar, el Bon Pastor i la Trinitat Vella els dies dimarts 15, dimecres 16 i dijous 17 de desembre, entre les 9 hores del matí i les 19 hores de la tarda. Per fer-se la prova l’interessat haurà d’identificar-se amb el seu nom i cognom i haurà d’aportar l’adreça on viu i un número de telèfon de contacte. En cas de disposar-ne, també es podrà presentar la Targeta Sanitària.

Els resultats es podran consultar a través de l’aplicació mòbil, La Meva Salut, al cap de 24 i 72 hores d’haver-se testat. Les proves es faran a la població asimptomàtica amb l’objectiu de frenar l’expansió del coronavirus.

Fotografia | Carpa del cribratge massiu que es va organitzar al Raval // AJUNTAMENT DE BCN

1 Comentari

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt