El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Ingressa a presó l’atracador d’una botiga de cosmètics del districte

Societat

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Andreu han detingut aquest passat dilluns a un home, de 28 anys, com a presumpte autor de quatre robatoris violents en establiments comercials, un dels quals al mateix districte de Sant Andreu. Després de passar dijous a disposició judicial, el jutge ja ha decretat el seu ingrés a presó.

 

La primera vegada que els agents del cos policial van tenir coneixement de l’activitat de l’individu va ser el passat 30 d’octubre, quan es va produir un robatori amb intimidació en un establiment de productes de bellesa del districte de Sant Andreu. Per aquelles dates, però, l’única informació que disposaven era que l’autor del fet era un home jove que havia intimidat amb una pistola la dependenta del local i que havia marxat del lloc en un cotxe blanc.

Les indagacions policials i la coordinació amb les unitats d’Investigació de les comissaries de l’Eixample, Sants-Montjuïc i Badalona, van permetre relacionar aquest fet amb altres robatoris que havien tingut lloc entre el 29 i el 30 d’octubre, amb un patró d’actuació semblant: en aquests dos dies es van produir tres robatoris similars: el primer en un estanc, el segon en botiga de roba de segona mà i l’últim en una benzinera. En tots els casos l’autor actuava de la mateixa manera i exhibia sempre una pistola que extreia d’un petit necesser per intimidar les treballadores.

A partir de la informació obtinguda els investigadors van establir que el presumpte autor dels robatoris era un home que acumulava 17 antecedents policials. La investigació va posar de relleu que l’arrestat es dirigia amb un cotxe de lloguer de color blanc fins a l’establiment que volia atracar. Abans de cometre el robatori, però, sempre alterava les plaques de la matrícula amb la finalitat de dificultar una eventual investigació policial.

L’atracador mostra la pistola al treballador de l’establiment // mossos d’esquadra

Un cop dins del local feia veure que estava interessat a adquirir algun dels productes per distreure les treballadores. Aleshores treia la pistola per intimidar-les i apropiar-se dels diners de la caixa enregistradora o d’algun dels articles de la botiga. Tot i això, en dos dels robatoris no va aconseguir endur-se res. Finalment, el 2 de novembre els agents de la comissaria de Sant Andreu van arrestar el presumpte autor dels robatoris al voltant d’una botiga d’electrodomèstics, amb la sospita que s’estigués preparant per cometre un nou fet delictiu.

Un cop va passar a disposició judicial, el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Fotografia | Mossos d’Esquadra

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt