El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Els Mossos d'Esquadra han advertit als ocupants dels col·legis electorals que diumenge a les 6 hores hauran de marxar / MOSSOS D'ESQUADRA

Arrestat un lladre que portava un matxet de mig metre

Societat

Agents dels Mossos d’Esquadra han arrestat aquesta matinada de dimecres un home que havia passat la nit robant telèfons mòbils a les persones que passaven per la Meridiana, a l’alçada de l’estació de Sant Andreu Arenal. Segons ha avançat El Periódico, l’individu amenaçava a les víctimes amb un matxet de mig metre de longitud, fins a aconseguir que aquestes els donessin els seus terminals.

 

Mentre que la primera víctima va poder escapar corrents sense ser ferida, la segona no va tenir opció i va haver d’entregar-li el telèfon mòbil. Posteriorment el lladre va assaltar un grup de sis joves, dels quals va aconseguir tres telèfons. Segons el mateix mitjà de comunicació, les víctimes van avisar als Mossos d’Esquadra del robatori i una patrulla van aconseguir geolocalitzar els smartphones gràcies al software dels dispositius.

Finalment els agents van trobar al sospitós en una barraca propera a les vies de Sant Andreu Comtal, amagat rere uns taulons en assabentar-se de la presència dels agents. Si bé es va mostrar molt nerviós i va oposar resistència, els agents els van acabar arrestant per un delicte de robatori amb violència, desobediència i atemptat contra agents de l’autoritat. Els quatre dispositius van ser trobats dins d’una olla de cuina que hi havia al mateix assentament.

Fotografia | Mossos d’Esquadra

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt