El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Els llibres han tornat a ser els protagonistes de la Fira Literal / MARIA FERRER

El coronavirus posposa la Fira Literal fins al desembre

Cultura

Nou canvi en el calendari d’esdeveniments per la crisi del coronavirus. Aquest dilluns ha sigut l’organització de la Fira Literal qui ha anunciat que posposarà la seva celebració fins al desembre de 2020, quan s’havia de dur a terme els propers 23 i 24 de maig. Segons han comunicat els responsables, aquests han intentat esperar “tant com hem pogut” per prendre la decisió, però al final no han pogut evitar que la Fabra i Coats quedi òrfena de llibres per la primavera.

 

La decisió ha estat motivada per “responsabilitat social, per contribuir a la lluita contra la propagació del virus i per una causa de força major totalment imprevisible“, han explicat en una missiva. “La nostra prioritat és garantir la seguretat i benestar del nostre públic, editorials, llibreries i de totes les persones involucrades a la fira”, han afegit.

Davant d’aquesta circumstància, els gestors de la Fira Literal han decidit traslladar la fira a mitjans de desembre. Un fet inèdit en els darrers cinc anys, els quals han dedicat a desenvolupar “un esdeveniment massiu que divulgui el pensament crític“. “Aquest esdeveniment es desenvolupa íntegrament dins de l’economia social i solidària, amb perspectiva feminista i criteris de proximitat“, i asseguren que volen que segueixi aquesta filosofia es mantingui en la propera sisena edició.

Fotografia | MARIA FERRER

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt