El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Detingut l’home que atracava farmàcies durant el confinament

Societat

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Andreu han detingut aquesta tarda de divendres un home de 32 anys i de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació en la Farmàcia Reixach Soler, ubicada a tocar de la plaça del Comerç. Segons van denunciar les treballadores de l’establiment, l’atracament el va fer dilluns amb el casc de moto posat i un ganivet, tot i que en altres robatoris podria haver dut una arma de foc simulada.

 

A la vista dels fets, els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació fins que el van poder identificar i aquest divendres cap a les 17 h de la tarda l’han detingut al barri de la Trinitat Vella. A més, els investigadors l’han pogut relacionar amb sis robatoris més comesos abans del confinament també amb el mateix modus operandi.

Els Mossos el consideren com el presumpte autor del robatori a una benzinera a la localitat de Montcada i Reixac, dos en dues botigues de telefonia de Ripollet i Montcada i Reixac i la resta a Barcelona en una benzinera, una botiga de telefonia i una botiga d’alimentació. El lladre utilitzava una motocicleta sostreta per anar als establiments que volia atracar i una vegada dins actuava amb violència i intimidació per aconseguir el botí.

La investigació continua oberta i no es descarta que se’l pugui relacionar amb més fets. El detingut passarà a disposició judicial.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt