Mor Joan Antoni Audet, il·lustre andreuenc

Societat

Un il·lustre del poble abandona la vida: aquest dimecres ha mort Joan Antoni Audet (Barcelona, 1940). Nascut a Ciutat Vella però traslladat a Sant Andreu de Palomar als pocs dies de néixer, Audet va ser alumne del centre educatiu Jesús, Maria i Josep (Los Padres). Amb el pas dels anys, arribaria a ser directiu del FC Barcelona, president i soci del CN Sant Andreu, directiu i soci nº1 de la UE Sant Andreu i també soci nº 1 d’Els Catalanistes. A més, va ser representant dels comerciants del Districte quan era l’encarregat de Mobles Novell, botiga ubicada al número 140 del carrer Gran de Sant Andreu i que ell mateix va tancar al 2000.

 

Afiliat a Convergència des dels primers dies de la seva creació, al llarg de la seva carrera política va ser conseller per CiU a Sant Andreu entre 1979 i 1987, i després regidor a l’Ajuntament de Barcelona de 1987 al 1995. Afable amb tot el veïnat, sempre deixava petjada per allà on passava.  Per aquesta raó, les condolències no s’han fet esperar tan bon punt la seva família ha comunicat la notícia. Un comiat que, degut a la crisi del coronavirus, no podrà tenir el caràcter popular i col·lectiu que mereixeria la seva rellevant figura.

Fotografia | UE Sant Andreu

22 Comentaris

 1. Em sap molt greu, i més no poder me acomiadar d’ell ni donar el condol a la família personalment.
  Un beso i una abraçada molt gran

 2. Lamentem que ens hagi deixat, més encara en aquest moment. Ens faltaran les seves paraules i salutacions.
  Joan Gibernau i M Assumpta Ponsa

 3. Joan Maura Oliva

  M’han assabentat de la defunció d’en Joan Antoni companys comuns dels “Padres”. Vàre coincidir en activitats socials els anys vuitanta. El recordaré siempre per la seva afabilitat i bonhomía.

 4. Un quan tota aquesta bogeria del virus hagi passat es mereix un gran homenatge. No l’oblidarem mai i la seva petjada quedarà ben impresa en la memòria dels andreuencs i barcelonins. Fins sempre!

 5. Rosa Maria, malauradament les circumstàncies actuals no ens permeten expresar-te personalment a tu, als teus fills i néts el més gran recolzament moral amb aquestes circumstàncies tan doloroses. Estem en tot i per tot al teu costat: Família Audet Bonet.

  • La vida ens va posar en dos formes de veure-la però sempre amb respecte l’un per l’altre i tinc de reconeix a que va ser un gran mestre per a mi.
   Sento molt la seva mort i sempre estarà en el llibre de la meva vida, el meu respecte i condolences a la seva família.

 6. La triste noticia me ha caído como un jarro de agua fría, una persona buena de sentimientos, afable y educado, siempre cuando nos veíamos me decía hola amigo Darocense y enseguida cogiamos conversación se podía hablar con el de todo y la verdad lo encontraré mucho en falta. Mi más sentido pésame a su Sra. hijos y familia.

  • Et trobarem a faltar, tiet! El teu saber fer, l’afany conciliador, l’interès per aprendre i per conèixer que vas tenir durant tota la vida i que ens vas transmetre, el teu tarannà participatiu i vinculat al barri, l’estima a Catalunya i al poble de Sant Andreu… Em sap greu que te n’hagis anat i encara més en aquests moments. Descansa en pau.

 7. Moltes hores compartides en la etapa escolar, política, esportiva i social. Un il-lustre del barri de Sant Andreu que ens deixa per sempre.

  Al cel sigui.

 8. Un home extraordinari, amic i company de teatre dels pares, andreuenc de cap a peus i proactiu amb totes les institucions i estaments del barri.
  El trobarem a faltar. Descansi en pau.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*