El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El centre comercial de la Maquinista dubta de la viabilitat jurídica del projecte / DGM

La Generalitat ordena tancar centres comercials i gimnasos

Societat

Nou moviment per evitar la propagació del coronavirus. Aquest divendres al migdia, el conseller d’Interior, Miquel Buch, ha anunciat el tancament de zones comercials al llarg de les properes hores, fet que pot afectar directament a espais com La Maquinista, El Corte Inglés de Can Dragó o el SOM Multiespais. A més, el Govern també ha ordenat el cessament d’activitat de gimnasos. Els locals d’oci nocturn tampoc podran obrir aquesta nit.

 

Precisament el CN Sant Andreu ha decidit en junta tancar totes les instal·lacions. Pel que fa a altres centres d’activitat física de Sant Andreu, aquests també estan a punt per abaixar la persiana, segons han confirmat a L’Exprés de Sant Andreu. Pel que fa als equipaments esportius municipals, com el CEM Sant Andreu – La Sagrera, aquest també ha avançat el seu tancament previst per demà dissabte, ja que està gestionat pel CN Sant Andreu

A hores d’ara els responsables de La Maquinista també es troben a l’espera del Decret de la Generalitat i fonts del centre assenyalen que és probable que espais d’alimentació, com Carrefour, continuïn oberts. Aquesta informació encara no és oficial, però encaixaria amb la pretensió de la Generalitat, la qual només vol que continuïn obertes les àrees comercials que estiguin destinades a alimentació i productes de primera necessitat.

Per últim, destacar que els restaurants també poden veure’s afectats per aquestes restriccions. En aquest darrer cas, però, serà en funció del seu aforament. Buch ha confirmat que aquest decret afectarà tota Catalunya i que s’aprovarà i publicarà en les properes hores, amb tots els detalls. Per la seva part, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ja ha recomanat no anar a bars i restaurants, i ha convidat als propietaris a tancar-los per prevenció.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt